Hallo!

Mijn naam is Tim van Boxtel.
En ik geef superhelden het podium dat ze verdienen

Nog steeds dat blije gezicht!

Geboren in Roosendaal, gestudeerd in Tilburg en nu woonachtig in Breda. Verliefd op Spanje, Hester, rode katten en mensen die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. 

Ik begon als journalist om het onrecht van de wereld te bestrijden. Later merkte ik dat het vuurtje in mij een steekvlam werd als ik een mooi en persoonlijk verhaal opschreef. Als ik een authentiek iemand interviewde en met de juiste vragen voor een openhartig verhaal zorgde.

Dat combineer ik nu: ik help maatschappelijke organisaties aan een podium door persoonlijke, mooie en authentieke content te delen. Door collega’s te interviewen, de doelgroep te vragen naar hun ervaringen met de dienstverlening van bijvoorbeeld de stichting of zorginstelling en door de waardevolle kennis uit de organisatie te delen. Op de sociale media of website van deze superhelden.

Nog te vaak zie ik dat superhelden al maandenlang niks delen op de LinkedIn van hun organisatie. Hun website bestaat uit grijze lappen tekst, opgemaakt in een template uit 2014.

Terwijl het werk dat ze doen, zo waardevol en belangrijk is. Maar als mensen je niet kennen, hoe gaan ze dan van jouw diensten profiteren?

Dat kan en moet beter. Jullie verdienen het om gehoord en gezien te worden. Het is pure noodzaak. Zonder zichtbaarheid geen werk.

Daarnaast werk ik al dertien jaar als strategisch communicatieadviseur, tekstschrijver en bedrijfsjournalist. Ik schreef en schrijf onder meer voor De Volkskrant, het AD, BN DeStem, Men’s Health, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maatschappelijke Diensttijd en Young Impact. Kijk vooral eens in mijn portfolio.

Heb jij behoefte aan klare en rake teksten? Of aan een betere website, zichtbaarheid op je sociale media?

Neem snel contact met me op!

Phone Ringing icon   06-31050458
Email Envelop Open icon   tim@vanboxtelmedia.nl

Tim van Boxtel bedrijfsjournalist en strategisch communicatieadviseur

Wat kan ik voor je betekenen?

15 + 10 =

Ik werkte onder andere voor:

Interesse? Zin in een goed gesprek? Gratis koffie?

Email

tim@vanboxtelmedia.nl

Telefoon

06-31050458