Vraag Het Tim 🤔

Vraag het Tim

– Hoe werkt verliefd worden in je brein? 
– Hoe komen vissen in vennetjes in het bos terecht?
– Wat gebeurt er met je huisdier nadat je die hebt laten inslapen?
– Waar slaat het spreekwoord ‘dat klopt als een bus’ op?
– Door wie werd de allereerste voetbalwedstrijd gespeeld?
– Waarom zijn zonweringen vaak oranje?

Iedereen kent het wel: een vraag die in je opkomt onder de douche, tijdens een wandeling of als je in bed ligt. De meesten spelen daar een tijd mee, vragen het misschien aan een partner of ouder, maar daar blijft het dan ook bij.

Hoe leuk zou het zijn om op die hersenpankraker wél een antwoord te krijgen? En dan ook nog eens een betrouwbaar antwoord, in begrijpelijke taal, mét een knipoog. 😯

Ik stel mijn journalistieke vaardigheden graag beschikbaar. Ik zoek een bron, bel een deskundige of raadpleeg het internet. En ik kom met een antwoord voor je. Beloofd! Op LinkedIn. Dus je moet me wel effe volgen hè.

Keileuk, ook voor mij. Want ik kan journalistiek bedrijven zonder na te denken of het wel bij het medium of het nieuws past. En ik leer ook weer een hoop door al jullie vragen. 🤓

Stuur je vraag maar in als comment (reactie). Waar mag ik voor jou naar op zoek? 👇

PS. Aan de naam wordt nog gewerkt. Suggestie van Hester Naaktgeboren was ‘VraagBoxtel’. Wat een creatieveling hè.

Meer blogposts

Week 3: Trump, pepernoten, stepjes, mentale gezondheid en veel werk

Week 3: Trump, pepernoten, stepjes, mentale gezondheid en veel werk

“The Dutch Trump has won the elections.” Goedemorgen! Ook hier slaan we de verkiezingen niet over. Deze zin sprak een barista van onze werkplek vanochtend uit, waarna ze vroeg of ik een pepernoot wilde. Zij is de Nederlandse afvaardiging aan de andere kant van het koffieapparaat. Het is een plek met internationale medewerkers. En de beste koffie van de stad!

Lees meer
Semana 2: het is hier fan-tas-tisch

Semana 2: het is hier fan-tas-tisch

Oeps, ik was blijkbaar te negatief in mijn eerste blog vanuit Valencia. En daardoor kreeg ik van een interessant medium niet eens de kans om een idee te pitchen…

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse?

Zin in een goed gesprek?

Gratis koffie?

Email

tim@vanboxtelmedia.nl

Telefoon

06-31050458

Copyright © 2023 | Privacy Policy